info@johnvandenreek.nl
06 43 43 81 53

Diensten

Wij bieden u diverse onderhoudswerkzaamheden aan, waaronder ook het grondige renovatiewerk.

• Renovatie
Het onderhoud van een pand verlengt de levensduur van hout, muren en gevels. Door achterstallig onderhoud is renovatiewerk onvermijdelijk. Wij brengen uw pand weer in optimale staat.

• Binnen / Buiten schilderwerk
Binnenschilderwerk wordt vaak alleen maar uitgevoerd om het mooier te maken. Toch is dit niet de enige reden om binnen het schilderwerk goed te onderhouden. Technisch goed binnenschilderwerk, in samenwerking met goed buitenschilderwerk, verlengt aanzienlijk de levensduur van uw gevelkozijnen.

In Nederland heeft het buitenschilderwerk van uw pand erg te lijden onder de wisselende weersomstandigheden. Om uw pand in optimale conditie te houden is het raadzaam om regelmatig onderhoud te laten plegen. Door John van den Reek Onderhoudswerken kunt u uw buitenschilderwerk laten aanpakken op een professionele manier.

• Decoratieve technieken
Er is een groot aanbod van decoratievetechnieken die op diverse wijze kunnen worden toegepast. U kunt hierbij denken aan patineren, glaseren, sjabloneren en tamponeren. maar ook tromplui schilderingen en het trekken van biezen op een grote diversiteit aan ondergronden en bouwonderdelen.

• Houtrot
Reparaties Veel mensen verkiezen karaktervolle houten kozijnen boven kunststof kozijnen. Een vervelende maar onvermijdelijke bijkomstigheid van houten kozijnen is echter houtrot. Het tast uw houten kozijnen aan, waardoor verdere renovaties zoals schilderen weinig zin hebben. Afhankelijk van de omvang van de houtrot, kan het zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden. De vakmannen van john van den reek onderhoudswerken zullen echter altijd eerst proberen uw kozijn te behouden, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

• Sanitair kitwerken
Of het nu gaat om het  Sanitair afkitten  van u badkamer tot het Sanitair afkitten  van u vloer tegels wij zorgen er voor dat alles er weer als nieuw uit komt te zien Want zeg nou zelf wie wil er nou in een badkamer of toilet komen waar veel schimmel of andere vocht plekken zich bevinden.

• Glaswerk 
We leveren en zetten in principe glas van alle soorten en in alle maten. Van enkel raam tot complete gevel- of woningbeglazing:
isolerend glas
figuurglas
enkelglas
glas met roedeverdeling
brandwerend glas
veiligheidsglas
geluids- of zonwerend glas

We geven u graag advies bij de keuze voor het glas. Natuurlijk meten we ook zelf de kozijnen in en plaatsen we het glas.